Pikavinkit Windows Phone 8.1 -käyttäjille

Windows Phone Cyan -päivitys on nyt saapunut viimeisillekin Windows Phone 8 -pohjaisille Lumia -puhelimille. Tässä tiivis kooste hyödyllisimmistä ja hauskimmista uusista Windows Phone -ominaisuuksista.

Uusi Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan paljon parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Nyt Cyan -päivityksen myötä nämä ominaisuudet ovat käytössä myös kaikissa alunperin Windows Phone 8 -alustaisissa Lumia -älypuhelimissa. Tässä jutussa listaan kuitenkin vain parhaista parhaat ominaisuudet, johin vähintäänkin kannattaa tutustua.

Aktivoi näytön aktivointi kaksoiskosketuksella

Jolla -älypuhelimessa ihastuin mm. näppärään tapaan aktivoida näyttö kaksoiskoskettamalla (kaksi nopeaa näpäytystä) näyttöä. Nyt tämä kätevä ominaisuus on tarjolla myös Windows Phone -laitteissa.

Asetukset – kosketus – Aktivointi

Lisää ruutuja aloitusnäyttöön

Erityisesti suurempinäyttöisissä WP -laitteissa etusivun ruudut ovat melko suuria ja tilaa tuntuu menevän hukkaan. Tällä asetuksella saat pienennettyä ruutuja.

Asetukset – aloitusnäyttö+teema – Näytä lisää ruutuja

Lisää omaa tekstiä vilkaisunäyttöön

Joskus voi olla kiva laittaa joku yksilöllinen viesti, vaikkapa oma nimi, puhelimen näytölle. Kokeile tätä.

Asetukset – vilkaisunäyttö – Vilkaisunäytön tiedot – oma teksti – asetukset

Hiljennä soittoääni kääntämällä puhelin nurinpäin

Tämäkin ominaisuus on ollut tarjolla joissain muissa puhelimissa. Nyt voit jättää vastaamatta puheluun ja saat soittoäänen hiljennettyä kääntämällä puhelimen nurinpäin.

Asetukset – ääni – parannukset – Hiljennä kääntämällä puhelin

Lisää tietoa Lumia Cyan -päivityksestä

http://www.nokia.com/fi-fi/windows-phone-cyan-update/