digiapuri.com

Viewing: Kotiinkuljetus

Cealy Oy

By on 20.7.2017

VIIHDE-ELEKTRONIIKAN ASENNUSPALVELUT Asiantuntijamme hoitaa digiongelmasi kuntoon kotonanne. Laitteita ei tarvitse kuljettaa mihinkään. Meiltä saat asennusapua Smart TV:n, Blue-ray:n, tallentavan digiboksin, kotiteatterin, maksukanavien tai suoratoistopalvelun (Netflix, HBO, Viaplay) asentamiseen. Korjaamme Google Chromecast yhteysongelmat ja teemme digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivittämisen.

Apu-Äijä

By on 13.12.2016

Kodin elektroniikka ja sähkölaitteiden asenukset ja korjaukset. Pitkällä kokemuksella.

Entertom tietokonehuolto

By on 28.11.2016

Entertom tietokonehuolto asentaa edullisesti hankkimasi tietokoneet, lisälaitteet, puhelimet, ohjelmistot ja tablet-tietokoneet. Saat ne helposti käyttöösi ja halutessasi voin myös opastaa niiden käyttöä.

IT Itva

By on 5.4.2016

Olemme kaksi nuorta yrittäjää. Tarjoamme apua melkeimpä mihin vain tietokoneisiin, älypuhelimiin tai tabletteihin liittyvissä asioissa.

Digimake

By on 30.1.2016

Onko sinulla huolia kodin tekniikan kanssa? Tietokone reistailee? TV:n, digiboksin tai modeemin asennus tuottaa harmaita hiuksia?

Tietokone FIX

By on 27.1.2016

Tietokonehuolto Tampereella.

Kodinelektroniikan Käyttöapu Valtonen

By on 6.10.2015

Käyttöopastusta ja apua ongelmatilanteissa kotiisi esimerkiksi televisiosi, digiboksisi, tietokoneesi, kännykkäsi tai tablettisi kanssa!

Saimaan Asennus Oy

By on 15.9.2015

Kodinkoneiden asennus ja kuljetus ammattitaidolla Etelä-Karjalan alueella.

TV-Saarni

By on 3.9.2015

TV-Saarni myy, asentaa ja huoltaa tv:t, digiboksit, radiot sekä antennit.

Mikrotukikohta

By on 3.9.2015

Mikrotukikohta tarjoaa sinulle henkilökohtaista huolto- ja tukipalvelua kaikissa pulmissa, joita tietotekniikka eteesi tuo.