digiapuri.com

Viewing: Helsinki

Cealy Oy

By on 20.7.2017

VIIHDE-ELEKTRONIIKAN ASENNUSPALVELUT Asiantuntijamme hoitaa digiongelmasi kuntoon kotonanne. Laitteita ei tarvitse kuljettaa mihinkään. Meiltä saat asennusapua Smart TV:n, Blue-ray:n, tallentavan digiboksin, kotiteatterin, maksukanavien tai suoratoistopalvelun (Netflix, HBO, Viaplay) asentamiseen. Korjaamme Google Chromecast yhteysongelmat ja teemme digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivittämisen.

Entertom tietokonehuolto

By on 28.11.2016

Entertom tietokonehuolto asentaa edullisesti hankkimasi tietokoneet, lisälaitteet, puhelimet, ohjelmistot ja tablet-tietokoneet. Saat ne helposti käyttöösi ja halutessasi voin myös opastaa niiden käyttöä.

QFIX OY

By on 25.10.2016

Täyden palvelun IT-tavaratalona huolehdimme mm. tulostin- ja tietokonehuolloista, laitekannan toimivuudesta, tietoverkoista, ohjelmistoista, pilvipalveluista, käyttöönotoista ja ylläpidosta sekä älypuhelinten korjauksesta.

IT Itva

By on 5.4.2016

Olemme kaksi nuorta yrittäjää. Tarjoamme apua melkeimpä mihin vain tietokoneisiin, älypuhelimiin tai tabletteihin liittyvissä asioissa.

Kodinelektroniikan Käyttöapu Valtonen

By on 6.10.2015

Käyttöopastusta ja apua ongelmatilanteissa kotiisi esimerkiksi televisiosi, digiboksisi, tietokoneesi, kännykkäsi tai tablettisi kanssa!

Uudenmaan Tv-Asennus

By on 29.9.2015

Teemme asennukset erilaisille kodin Av-laitteille ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Toimialueenamme on keski-ja pohjoinen uusimaa. Erikseen sovittuna asennamme myös muualle Uudellemaalle.

Mikrotukikohta

By on 3.9.2015

Mikrotukikohta tarjoaa sinulle henkilökohtaista huolto- ja tukipalvelua kaikissa pulmissa, joita tietotekniikka eteesi tuo.

Atkpiste

By on 2.9.2015

Atkpiste asentaa kodin ja yrityksesi tietokoneet, tabletit, puhelimet, lisälaitteet, ohjelmistot ja palvelut käyttövalmiiksi sekä opastaa niiden käytössä.

Timon tietokoneapu

By on 2.9.2015

Timon tietokoneapu suorittaa tietokoneiden ja ohjelmistojen asennusta, huoltoa ja korjausta Uudenmaan alueella kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille ammattitaidolla ja 100% luottamuksella.