digiapuri.com

Lily – robotti joka seuraa sinua!

By on 17.8.2015

Aikaisemmin olen kirjoittanut mm robotti-autoista ja robotti-imurista. Tällä kertaa kirjoitan quadkopteri-robotista, joka kuvaa seuraa sinua automaattisesti.

Quadkopteri

Quadkopteriharrastus on Suomessakin kasvattanut suosiotaan huimasti viimeisen parin vuoden ajan. Erilaisia ja erikokoisia malleja on tarjolla kameroilla ja ilman. Jotkut innokkaimmat ovat myös alkaneet rakentaa omia koptereita. Netti on pullollaan ohjeita muiden tekemistä projekteista ja osatkin saa kätevästi tilauttua verkon kautta.

Sinä liikut – Lily kuvaa

Lily on tarkoitettu automaattiseen liikunta-aktiviteettien kuvaamiseen. Kun sinä liikut, Lily kuvaa ja seuraa mukana. Lily -projekti vie quadkoperin uudelle tasolle. Enää ohjaamiseen ei tarvitakaan varsinaista ohjauslaitetta. Itseasiassa Lilyä ei edes ohjata, vaan se seuraa mukana tulevaa lähetinmokkulaa automaattisesti. Lily on suunniteltu käyttäjälle mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttää. Lily käynnistyy ja alkaa kuvaamaan sinua, kun heität sen ilmaan. Kokoon taittuvien siipien ansiosta Lily on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi reppuun.

Parhaiten Lilyn toiminta kuitenkin selviää alla olevasta videosta:

Mistä voin ostaa Lilyn?

Lilyn voi ennakkotilata projektin kotisivujen kautta. Projekti ottaa ennakkomaksun vastaan etukäteen kattaakseen projektin kuluja. Toimitukset alkavat projektin mukaan helmikuussa 2016.

 

Lisätietoa Lilystä

Kotisivut: https://www.lily.camera/

Facebook: https://www.facebook.com/lilyflyingcamera

Twitter: https://twitter.com/lily

 

Jaa kaverille…Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Posted in: Robotit
Tagged: , , , ,

Nimeni on Sami Niemi. Leipätyöni teen teollisuudessa asiantuntijatehtävissä. Tätä sivustoa kehitän harrastuspohjalta. Blogissani pohdiskelen pääasiassa digimaailman ilmiöitä tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Osallistu keskusteluun jutun kommenttikentän kautta. Odotan palautettasi.

  • Aika jännä kampe . Vielä jos sitä voi seurata vaikka puhelimella vois laittaa vahtimaan lapsia ta dementikkoa