Digiapuri.com -sivuston käyttöehdot

Päivitetty 16.1.2015

1. Yleistä

Digiapuri.com on nettisivusto, jonka omistaa Sami Niemi. Tällä sivulla kerrotaan digiapuri.com -sivuston käyttöehdot. Digiapuri.com -sivuston käyttäjä sitoutuu noudattamaan tällä sivulla kerrottuja käyttöehtoja. Mikäli sivuston käyttäjä ei sitoudu kokonaisuudessaan tällä sivulla kerrottuihin käyttöehtoihin, hänellä ei ole oikeutta tämän sivuston käyttämiseen.

2. Käyttöehtojen muutokset

Sivuston ylläpitäjä voi muuttaa tämän sivuston käyttöehtoja koska tahansa. Ajantasalla olevat käyttöehdot löytyvät aina tältä sivulta (http://digiapuri.com/kayttoehdot).

3. Palveluiden muutokset

Sivuston ylläpitäjä voi muuttaa sivustolla olevia palveluita ja niiden käyttöehtoja koska tahansa ennalta ilmoittamatta. Sivuston ylläpitäjä voi poistaa sivustolla olevan palvelun tai koko sivuston koska tahansa ennalta ilmottamatta. Sivuston ylläpitäjä ei ole korvausvelvollinen sivuston käyttöongelmien mahdollisesti aiheuttamista kustannuksista käyttäjälle.

4. Vastuut

Kaikki tällä sivustolle esitetyt ohjeet ja vinkit on kirjoitettu hyvässä tarkoituksessa. Tämän sivuston ylläpitäjä ei kuitenkaan vastaa sivustolla esitettyjen ohjeiden toimivuudesta eikä niiden käyttämisestä aiheutuneista ongelmista käyttäjille.

Sivuston käyttäjät sitoutuvat noudattamaan sivustolla toimiessaan hyviä käytöstapoja (netiketti) ja Suomen lakia. Sivuston käyttäjä on itse vastuussa sivustolla julkaisemansa aineiston laillisuudesta ja tekijänoikeuden noudattamisesta.

5. Moderointi

Sivuston ylläpitäjällä on oikeus muokata tai poistaa käyttäjien julkaisemaa aineistoa ja kommentteja, jos katsoo sen olevan tarpeellista sivuston asiallisuuden tai paremman toiminnan takia.