digiapuri.com

Digiaputoiminta Suomessa

By on 25.1.2016

Suomessa toimii vähintäänkin satoja digiaputoimintaa harjoittavia pienyrityksiä ja järjestöjä. Digiapupalveluita tarjoavat myös useat kodinkoneita myyvät kauppaketjut. Uusi Facebook -ryhmä toimii digiaputoimintaa harjoittavien ja asiasta kiinnostuneiden verkostona. Tämän verkoston tarkoitus on kehittää Suomen digiaputoimintaa.

Digiaputoiminta

Digiavulla tarkoitetaan kotona tarjottavaa apua kodin digilaitteiden asennuksessa ja käyttöönotossa sekä ongelmatilanteissa. Digitalisaation edetessä on vaarana että osa ihmisistä syrjäytyy digitaaliseen kuiluun eikä osaa hyödyntää tarjolla olevaa uutta tekniikkaa. Digiapurit tuovat apua tähän ongelmaan. Jatkuvasti muuttuva maailma vaatii myös digiapureilta jatkuvasti uuden opettelemista. Vuoden 2016 alkupuolella potkaistaan Facebookissa käyntiin uusi ryhmä, jonka tarkoitus on tuoda verkostoitumisen kautta apua digiapureiden arkeen.

Tule mukaan kehittämään digiaputoimintaa

Tervetuloa mukaan kehittämään digiapuriverkostoa ja Suomen digiaputoimintaa Digiaputoiminta -Facebookryhmään.

 

Jaa kaverille…Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Posted in: Tiedotteet
Tagged: ,

Nimeni on Sami Niemi. Leipätyöni teen teollisuudessa asiantuntijatehtävissä. Tätä sivustoa kehitän harrastuspohjalta. Blogissani pohdiskelen pääasiassa digimaailman ilmiöitä tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Osallistu keskusteluun jutun kommenttikentän kautta. Odotan palautettasi.