digiapuri.com

Cealy Oy

VIIHDE-ELEKTRONIIKAN ASENNUSPALVELUT
Asiantuntijamme hoitaa digiongelmasi kuntoon kotonanne. Laitteita ei tarvitse kuljettaa mihinkään. Meiltä saat asennusapua Smart TV:n, Blue-ray:n, tallentavan digiboksin, kotiteatterin, maksukanavien tai suoratoistopalvelun (Netflix, HBO, Viaplay) asentamiseen. Korjaamme Google Chromecast yhteysongelmat ja teemme digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivittämisen.

Avullamme saat kodin digilaitteiden ongelmatilanteet ratkaisua vaivattomasti ja pääset nauttimaan rentouttavasta viihdetarjonnasta. Uuden television, tallentavan digiboksin, elokuvakanavien tai tietokoneen käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan!

Cealyn asiantuntija asentaa puolestasi uuden TV:n, digiboksin tai kotiteatterin, viihdepaketin (DNA TV, Elisa Viihde, Telia TV) ja opastaa sinua laitteiden vaivattomaan käyttöön.
Älä jää yksin digiongelmiesi (TV/DVD/ Blu-ray/digiboksi/maksukanava) kanssa, vaan tilaa meidät avuksesi.

Autamme sinua tietokoneiden, ohjelmistojen, televisioiden, digiboksien, tablettien tai älypuhelimien käytössä sekä niihin liittyvissä ongelmissa ystävällisellä palvelulla ja asiantuntevasti.

Palvelumme ovat henkilöasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia (kun käytät Cealyn asennuspalveluita, saat työn osuudesta 50 % veroedun v. 2017).

Jaa kaverille…Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Yhteystiedot

Paikkakunnat

  Espoo
  Helsinki
  Kauniainen
  Vantaa

Palvelut

  Asennusapu
  Huoltoapu
  Kotiinkuljetus
  Kotiopetus
  Neuvonta
  Ostoapu

Laitteet

  Äänentoisto
  Kamerat
  Puhelin
  Televisio
  Tietotekniikka
  Videolaitteet