Cealy Oy

VIIHDE-ELEKTRONIIKAN ASENNUSPALVELUT
Asiantuntijamme hoitaa digiongelmasi kuntoon kotonanne. Laitteita ei tarvitse kuljettaa mihinkään. Meiltä saat asennusapua Smart TV:n, Blue-ray:n, tallentavan digiboksin, kotiteatterin, maksukanavien tai suoratoistopalvelun (Netflix, HBO, Viaplay) asentamiseen. Korjaamme Google Chromecast yhteysongelmat ja teemme digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivittämisen.

Avullamme saat kodin digilaitteiden ongelmatilanteet ratkaisua vaivattomasti ja pääset nauttimaan rentouttavasta viihdetarjonnasta. Uuden television, tallentavan digiboksin, elokuvakanavien tai tietokoneen käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan!

Cealyn asiantuntija asentaa puolestasi uuden TV:n, digiboksin tai kotiteatterin, viihdepaketin (DNA TV, Elisa Viihde, Telia TV) ja opastaa sinua laitteiden vaivattomaan käyttöön.
Älä jää yksin digiongelmiesi (TV/DVD/ Blu-ray/digiboksi/maksukanava) kanssa, vaan tilaa meidät avuksesi.

Autamme sinua tietokoneiden, ohjelmistojen, televisioiden, digiboksien, tablettien tai älypuhelimien käytössä sekä niihin liittyvissä ongelmissa ystävällisellä palvelulla ja asiantuntevasti.

Palvelumme ovat henkilöasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia (kun käytät Cealyn asennuspalveluita, saat työn osuudesta 50 % veroedun v. 2017).

Yhteystiedot

Paikkakunnat

    Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa,

Palvelut

    Asennusapu, Huoltoapu, Kotiinkuljetus, Kotiopetus, Neuvonta, Ostoapu,

Laitteet

    Äänentoisto, Kamerat, Puhelin, Televisio, Tietotekniikka, Videolaitteet,