digiapuri.com

Viewing: Sosiaalinen media

Digitalisaatio mullistaa elämäämme

By on 29.9.2015

Digitalisaatio ja sen mukanaan tuomat teknologiset innovaatiot mullistustavat työn tekemistä ja elämistä enemmän ja nopeammin kuin moni ehkä osaa ajatellakaan. Tässä jutussa pohdin digitalisaation tuomien muutosten laajuutta ja merkitystä tavallisen ihmisen näkökulmasta.

Mikä ihmeen Twitter

By on 24.1.2015

Oletko  kiinnostunut Twitteristä, muttet oikein tiedä miten aloittaa? Tässä jutussa kerron omat kokemukseni Twitterin käytön aloittamisesta ja kerron tärkeimmät vinkit alkuun pääsemiseksi.

Netiketti

By on 5.5.2014

Tässä artikkelissa kerron mikä on netiketti ja miksi netiketin noudattaminen on tärkeää niin verkossa liikkujalle itselleen, kuin muille verkossa liikkujille.

Johdanto sosiaaliseen mediaan

By on 20.12.2013

Digiapuri.com auttaa digimaailman kiemuroissa. Tässä lyhyt johdatus sosiaalisen median maailmaan. Johdanto Sosiaalinen media tarkoittaa internetissä toimivaa palvelua, jonka kautta ihmiset voivat olla sosiaalisessa kanssakäymisessä keskenään. Tunnetuimpia sosiaalisen median palveluja lienee Facebook, joka sai alkunsa opiskelijoiden välisestä kommunikointi-alustasta ja laajeni räjähdysmäisesti